zaterdag 20 juli 2024

Hallo zomer!

Met deze kaart doe ik mee aan twee challenges. De eerste challenge is van de-egel.blogspot.com. nr 187. Het thema is een Zomer bingo, waar je een rij uit kiest (foto). Ik koos voor het rijtje zee, strand, parasol. Uit een oude Flow scheurde ik een pagina, waar alle drie de items op staan. De grote parasol, de strandbal en het postzegel frame zijn van Marianne Design, net als de tekst Hallo zomer. De tweede challange is van knutselenkadootjes.blogspot.com met het thema "Wat neem je mee op vakantie", een parasol en een strandbal dus.

4 opmerkingen:

  1. Hoi Marlies,
    wat heb je een leuke strandkaart gemaakt! En slim om deze twee challenges te combineren. Dank je wel voor het meedoen bij de Egel en bij K&K!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk zomers kaartje, een mooie achtergrond uit de flow..Bedankt dat je meedoet bij K&K met onze zomerchallenge. groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke kaart heb je gemaakt. Bedankt voor je deelname aan de wat neem ik mee op vakantie challenge bij Knutsels&Kadootjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke kaart heb je gemaakt voor de Bingo challenge van de Egel. Dank je wel voor het meedoen. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen