dinsdag 16 april 2024

ART Specially 2024

Zondag naar het ART Specially event in Nijkerk geweest. Ik was op tijd en kon meteen om 10 uur de eerste workshop volgen. Op mixed media papier stempelde je de schaapjes. De schaapjes werden gekleurd met thee en koffie, de linker schaap verfde je met koffie, de middelste met thee en de laatste met meerdere koffie lagen. De achtergrond verfde je met kerrie opgelost in water en de spetters zijn paprika en koffie druppels.
Workshop nr 2. Twee kleuren Brushopoeder met water sprayen, je stempel daarmee beinkten en afdrukken op mixed media papier. Met een nat penseel ga je de buitenlijn van je afdruk naar binnen vegen.
Workshop nr 3. Verf een aantal rondjes met aquarelverf, omtrek de cirkels met een watervaste fineliner. Als de verf droog is kun je er een stempel over heen zetten.
Workshop nr 4. Papier leg je in de stempelhulp. Daar over heen leg je een sheet. Stempel dan op de sheet. Kijk door de sheet of de afdruk goed is, zo ja dan haal je de sheet weg en stempel je op het papier. Zo doe je dat dan ook met het vaasje en de tekst.
De vijfde kaart laat ik een andere keer zien. Het was een geslaagde en leerzame dag en de volgende ART Specially event is eind maart 2025.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten