maandag 15 mei 2023

Kadokaart met een Hollands tintje

Met deze kaart doe ik mee met 2 challenges. De eerste challenge is van kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.com, #179. Het onderwerp is strikje op je kaart. Voor deze kaart, de craft stencil PS8023, present bij Marleen gebruikt (niet meer leverbaar). En de strik is gemaakt van blauw glanzend karton. De tweede challenge is van dutchcardlovers.blogspot.com. De opdracht is: laat je inspireren door een bord met Delfts blauwe afbeeldingen en maak de kaart in de kleuren blauw en wit. Voor de afbeeldingen op de kaart heb ik dun verpakkingskarton gebruikt, wat om Hollandse producten van de Lidl zit, als ze weer het thema Holland in de winkel hebben. Wie wat bewaard heeft wat en ik kon het nu goed gebruiken.

8 opmerkingen:

  1. Heel slim om dat karton te bewaren, voor deze challenge helemaal perfect! Mooie grote strik en leuk als cadeau doosjes model! Fijn dat je meedoet met DCL, Marlies.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk, bedankt voor je deelname bij KIC
    Groetjes Elly DT

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige uitwerking van de blauw-wit uitdaging Marlies! Super hoe die delftsblauwe tegeltjes bijna echt lijken op je kaart.. Bedankt voor je deelname aan DCL. Groetjes Ellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke kaart! Slim om zulk verpakkingsmateriaal te bewaren. Zo'n tic heb ik ook, met mooie doosjes, maar ook met lintjes of touwtjes aan nieuwe kleding.
    Groetnis Nynke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk model kaart en super slim om het verpakkingsmateriaal te bewaren. Top gedaan. Groetjes, Gerjon (www.kekkekaarten.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een echt Hollands cadeautje, heel leuk gedaan! Leuk dat je met ons meedoet bij DCL 🌺☕️

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke kaart, geweldig met dat verpakkingsmateriaal van de Lidl.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een super leuk idee om er een cadeaukaart van te maken. En ook op z'n Hollands. Een geslaagde kaart. Bedankt voor je deelname bij de DCL.

    BeantwoordenVerwijderen