maandag 19 september 2022

Tasjeskaart

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge van de liftchallenge.blogspot.nl # 172. De opdracht is dat je de voorbeeld kaart gaat liften en creëer dan zelf je 'striped' achtergrond en de gekleurde achtergrond van je sentiment. De gestreepte stempel, van Hero Arts, kon ik hier goed voor gebruiken en het gestempelde hondje, waarvan de kop extra gestempeld is, uitgeknipt en met foamtape vastgeplakt, heeft de felicitatie met gekleurde achtergrond in de bek. Om van deze kaart een tasje te maken heb ik aan de achterkant een hengsel van rondjes gemaakt.

3 opmerkingen:

  1. Wat een originele uitwerking, erg leuk! Het is geen enveloppe, maar het lijkt er wel op. Gaaf dat hondje met sentiment verhoogd opgeplakt èn de dots die je gebruikte! Wat leuk dat je meedoet met de Liftchallenge Marlies, dank je wel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke details op je kaart. Het tasje is al tof bedacht en om het kopje nogmaals te stempelen en zo het sentiment vast te houden is erg leuk. Toffe lift en bedankt voor het meedoen aan de Liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke originele lift heb je gemaakt! Ik vind de streepjes ook erg leuk met de gekleurde accentjes. En ook het tekstje met de gekleurde achtergrond valt extra goed op tegen het zwart/wit. Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge.

    BeantwoordenVerwijderen