donderdag 30 januari 2014

Chocolade hulstblaadjes

Opnieuw de kopjes met kaars, maar nu met chocolade hulstblaades als decoratie, maar de kopjes zijn nu ook goed als presenteerschaaltje te gebruiken.
.

Voor de Kerst chocolade  hulstblaadjes overal te koop, maar na de Kerst is het afgelopen.Waarom eigenlijk. Ze blijvende rest van het jaar toch ook goed smaken? Op internet heb ik net opgezocht, dat de rode besjes voor de mensen giftig zijn, maar voor de vogels niet. Mijn rode besjes zijn gemaakt van rood marsepein.

Hulst goed wassen en drogen, chocolade smelten en van de rode marsepein besjes rollen.


Met een bakkwastje dik chocolade op de hulst smeren. besjes erin drukken en voorzichtig de echte hulst verwijderen. Het bord jaren vijftig?, heb ik in een tweede handswinkel gekocht voor 95 eurocent.

2 opmerkingen:

  1. wat een geweldig idee ziet er heel mooi uit
    gr Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuk idee!
    mooi gemaakt...ziet eruit om te smullen....
    maar dan kom je van de koude kermis thuis vrees ik!
    Ha,ha!
    fijne dag ,
    groetjes,
    Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen