Vanmiddag bij Taart van Toen in Sleen, een Cappuccinoschuimtaart gemaakt.
Een workshop van 3 uur, waarin Marjolein, de eigenaresse van Taart van Toen, demonstreert hoe je een knapperige schuimbodem bakt. En daarna, ga je zelf aan de slag.
Je krijgt 2 kant en klare meringues (waren al door Marjolein gebakken).
De eerste schuimbodem bestrijk je met gesmolten chocola, deze laag bedek je met een dikke laag cappuccinoslagroom en daarop leg je de tweede meringue, wel eerst de onderkant met chocola bestrijken.
De bovenkant en buitenkant van de taart bedekken met de rest van de room.
En de laatste stap, is het versieren met fijngehakte geroosterde hazelnoten, amandelschaafsel, chocoladeschaafsel, toefjes slagroom en mokkaboontjes.
Smaakt heerlijk
Marlies het ziet er ook heel lekker uit.
BeantwoordenVerwijderenEn heel mooi!!
Nou Marlies, wat ziet dat er lekker uit!! We houden ons aanbevolen als we weer een keer Coevorden 'aandoen'...
BeantwoordenVerwijderengroetjes, Ilse
Hij was zalig, zelfs uit de diepvries.
BeantwoordenVerwijderen