Pagina's
▼
maandag 27 februari 2012
zondag 26 februari 2012
Dit weekend Crea-beurs in Hardenberg.
Bij de stand van Art Journey, volgde ik een workshop stempelen.
Een vel karton van 13 bij 27 cm. werd met behulp van de blending tool, met 2 kleuren distress inkt gekleurd (zie foto). Daarna met een sjabloon en de inkt fired brick, rechthoekjes getamponeerd.
En als laatste werd de roos gestempeld in de kleuren, van de ondergrond.
Van dit gekleurde vel karton, kun je een kaart maken, een mapje of als achtergrond gebruiken.
Bij de stand van Art Journey, volgde ik een workshop stempelen.
Een vel karton van 13 bij 27 cm. werd met behulp van de blending tool, met 2 kleuren distress inkt gekleurd (zie foto). Daarna met een sjabloon en de inkt fired brick, rechthoekjes getamponeerd.
En als laatste werd de roos gestempeld in de kleuren, van de ondergrond.
Van dit gekleurde vel karton, kun je een kaart maken, een mapje of als achtergrond gebruiken.
zaterdag 25 februari 2012
Vanmiddag bij Taart van Toen in Sleen, een Cappuccinoschuimtaart gemaakt.
Een workshop van 3 uur, waarin Marjolein, de eigenaresse van Taart van Toen, demonstreert hoe je een knapperige schuimbodem bakt. En daarna, ga je zelf aan de slag.
Je krijgt 2 kant en klare meringues (waren al door Marjolein gebakken).
De eerste schuimbodem bestrijk je met gesmolten chocola, deze laag bedek je met een dikke laag cappuccinoslagroom en daarop leg je de tweede meringue, wel eerst de onderkant met chocola bestrijken.
De bovenkant en buitenkant van de taart bedekken met de rest van de room.
En de laatste stap, is het versieren met fijngehakte geroosterde hazelnoten, amandelschaafsel, chocoladeschaafsel, toefjes slagroom en mokkaboontjes.
Smaakt heerlijk
Een workshop van 3 uur, waarin Marjolein, de eigenaresse van Taart van Toen, demonstreert hoe je een knapperige schuimbodem bakt. En daarna, ga je zelf aan de slag.
Je krijgt 2 kant en klare meringues (waren al door Marjolein gebakken).
De eerste schuimbodem bestrijk je met gesmolten chocola, deze laag bedek je met een dikke laag cappuccinoslagroom en daarop leg je de tweede meringue, wel eerst de onderkant met chocola bestrijken.
De bovenkant en buitenkant van de taart bedekken met de rest van de room.
En de laatste stap, is het versieren met fijngehakte geroosterde hazelnoten, amandelschaafsel, chocoladeschaafsel, toefjes slagroom en mokkaboontjes.
Smaakt heerlijk