donderdag 30 maart 2017

Art Specially Event

De resultaten van de workshops van de Art Specially Event's van de jaren 2009, 2010 en 2011, plaats ik nu op de blog. Ik had ze nog niet eerder laten zien, omdat ik pas in 2012 met deze blog ben gestart. Omdat het Event komend weekend weer plaats vindt in Nijkerk, leek me een terugblik van deze 3 jaren wel op zijn plaats.

2009



2010



2011

maandag 27 maart 2017

Zakje met paaseitjes

Dit plastic zakje heeft een verhoogde bodem, in dezelfde groene kleur als de sluiting aan de bovenkant. Aan de onderkant is een groene strook met grasrand (ook gestanst) geplakt, met daarop het schaapje. Het schaapje is gestanst uit papier wat je als afdeklaag in chocoladedoosjes (Droste) vindt, voor het "wollige"effect. Om het woord groetjes (ik vond het nog een beetje vroeg voor Vrolijk Pasen) goed uit te stansen, heb ik een stukje geel vaatdoek tussen het papier en de stans gelegd. In eerste instantie had ik dat niet gedaan en kreeg het woordje er niet goed uit  en toen schoot me deze tip te binnen en dat werkt heel goed.





donderdag 23 maart 2017

Daar is de lente weer

De tulpenkaart was het idee om deze kaart te maken. Als je de kaart opent, zie je het rode raamwerk, met tulpjes. allemaal stansen van Marianne Design.  De achtergrond is met groene inkt gesponst en de tekststempel is ook van Marianne Design.



vrijdag 17 maart 2017

Bloemen kaarten

Een workshop kaarten maken gevolgd en heb ik deze 2 kaarten gemaakt, de andere komen een andere keer wel op de blog, want ze zijn nog niet af.
Op een  vel karton met  grote verfkwasten en acrylverf de achtergrond geverfd. Daarna werd  het karton in vakjes verdeeld van 6 bij 6 cm. De achtergrondjes.


Tulp kaart: De blaadjes van de tulpenkaart zijn uit restjes papier geknipt, die in een grote bak lagen. Een tulp met herfstkleuren, dat paste goed bij het herfstweer van vorige week.


Bloem kaart,  vanuit het midden met 5 verfstreken een bloem gemaakt, met een steeltje en blaadjes. De contouren zijn nonchalant met een zilveren gelpen getekend.
Beide achtergrondjes zijn gemat met kleuren, die je terug vindt in de bloemen.

zondag 5 maart 2017

Kindertractie met een autootje en ontbijtkoek

Deze tractatie voor een vierjarig jongetje op pinterest gezien.
De "weg"is een stukje zwart karton van 7 bij 10 cm., de witte strepen gesneden uit witte stickers en de auto's zijn met dubbel tape op de weg geplakt. Aan de onderkant is  met dubbelzijdigplakband een mini verpakt ontbijtkoekje geplakt.
De auto's heb ik gekocht bij het Kruidvat een paar maand geleden, er zaten 25 in een plastic koker.
Deze tractatie is makkelijk en snel te maken.