donderdag 31 oktober 2013

31 oktober Halloween

Halloween kaart, waar ik 2 hobby's in heb verwerkt, vilt en stempelen. Deze kaart is voor Jeannette, zij heeft vilt en stempelen ook als hobby, maar vandaag ook Halloween.
De achtergrond is een scrapvel, waar ik 2 jaar geleden ook een Halloween kaart van heb gemaakt. De vilten vleermuis is een zelfmaakpakket van Atelier Lindelicht. Eentje gemaakt, en voor een tweede, om zelf te maken, materiaal in een plastic zakje en aan de binnenkant geplakt.
De vleermuis met dubbelzijdig tape vastgeplakt, zodat  het er makkelijk af te halen is. Aan de vleermuis zit een elastiekje zodat die kan vliegen..........
De vleermuisjes zijn gestempeld met een zelfgemaakte stempel.  Zie de foto's. Patroon van een vleermuis komt uit Hobbyjournaal 103, is vergroot onder de copiermachine en omgetrokken op een stuk gum. Daarna de lijn met een smal gutsje verwijderd, de rest haal je weg met een grotere guts.
Tekst Halloween gestempeld, waar een bedeltje van een vleermuis aanhangt, gekocht op een beurs, waar je de bedeltjes niet per stuk kocht, maar per gram.

                                     
                                               

2 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk gemaakt.
  Mooi om twee hobby's te combineren.
  Wat is het stempeltje mooi geworden!

  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig Marlies!!
  mooi gedaan, met die zelfgemaakte stempels!
  Super mooie kaart geworden!
  Happy Halloween!
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen