zondag 12 mei 2013

Doos bonbons


Plastic chocoladedoosje van de Hema, gevuld met vilten bonbons en zelfgemaakte chocolaatjes.
Het is een kadootje, met een dubbele bodem, waar tussen een kado-kaart zit verstopt.




Chocolade druppels au bain marie, laten smelten. Roeren en wanneer de laatste druppels bijna gesmolten zijn, schaaltje uit het water halen en verder roeren en de chocola in de mal gieten. (van de Action)




Op het deksel is een plaatje van een doos bonbons (knipvel Cafe la Patisserie) uitgewerkt in 3 d.





2 opmerkingen:

  1. Wat leuk Marlies!
    Waar heb je die chocolade druppels gekocht?

    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey,

    Ziet er leuk uit! Zowel de vilten bonbons als de echte chocolaatjes! Nog 1 tip als je de chocolaatjes tempert( een deel van de chocolade wat laat afkoelen, liefst door beweging en dan alle chocolade weer samenvoegt) Worden de chocolaatjes hard en glanzend en dan gaan ze ook niet zweten:)

    BeantwoordenVerwijderen