zaterdag 29 september 2012

Een geurige felicitatiekaart




Een enkele kaart, aan beide kanten beplakt met papier van een action blokje. Op de voorkant, een geurzakje geplakt. Op de achterkant, op een label (uit hetzelfde action blokje) een taart met tekst gestempeld en gekleurd met derwent  potloden. Twee groene strikken en klaar is de kaart. In een doorzichtig zakje verpakt  en verstuurd.

.

zondag 23 september 2012

Verjaardagstassen




Afgelopen week,  2 jarige nichtjes,  papierentasjes met inhoud kado gegeven. Het tasje heeft eerder op mijn blog gestaan, bij Creatief inpakken  op 21 juni. De breedte, van de tasjes, is ongeveer de breedte van een gewone enveloppe, waarom heen het inpakpapier is gevouwen. De hoogte kun je zelf bepalen. Ze sluiten beter d.m.v. twee dunne magneetjes en het echte knoopje is ter verfraaiing aangebracht. Het hengsel is inpaklint waar happy birthday op staat.

woensdag 19 september 2012

Opkikkertje



Dit opkikkertje, heb ik naar een vriendin gestuurd, ze heeft haar arm gebroken na een val van het paard.


Golfkarton in drie delen gevouwen. Bovenaan vastgeplakt en daar tussen een zakje met chocolade kikkertjes bevestigd. Aan de voorkant, als achtergrond een opkikkertekst (Kars clear stempel) gestempeld. Riet (Avec stempel) gekleurd, uitgeknipt en opgeplakt. En daar tussen zit een kikker, uit een knipvel van Marianne Design, in 3D uitgewerkt.

donderdag 13 september 2012

Second Stamping Impression


Formaat ATC. De achtergrond gesponst met 3 kleuren distressinkt. Op de voorgrond, is 1 stempel (gebouwen) afgedrukt. Daarna, zonder opnieuw te beinkten, verder naar boven opnieuw 3 keer gestempeld. De afdrukken worden dan minder scherp en suggereren diepte.